web analytics

SPONTANE REACTIES VAN ARTIESTEN

Wat zo mooi is aan de mastering van Errol is dat het breed klinkt, alsof je in de muziek zit in plaats van dat het alleen uit de boxen naar je toekomt. Website Simona.

Simona

Zangeres

Mijn complimenten. Dit was een echte eyeopener voor mij. Nooit geweten dat je nog zoveel detail naar voren hebt kunnen halen. En wat me ook opvalt is dat het wat volume betreft lekkerder klinkt dan wat ik je als voorbeeld stuurde.

Marcel 

Producer

hey Errol, heb nog op mijn midfields geluisterd, klinkt erg goed. hoe heb je die scheiding van die lage trom met de bas zo goed gekregen? wow tegek. misschien hou ik ‘m toch want als je naar het geheel luistert dan is ie als compositie wel heel goed en in de clubs en via iTunes etc denk ik dat het volume vd fluit wel goed is op deze manier.

HAN LITZ 

Dwarsfluit speler en Producer

wow, this is great. Can I introduce you here in Dallas? I am amazed by the sound of my trumpet. And the bass, jesus!!  Freddie kun je hier  op Facebook vinden.

FREDDIE JONES 

Trumpet player Dallas

Dit is de best klinkende dj album die ik ooit heb gehoord. De meeste dj albums klinken altijd zo plat. Wat een dynamiek! Wat mij betreft zijn alle dj's verplicht bij jou te laten masteren. :-) Mastering voor Eric E.

Ulrich 

Producer

Hoi errol, echt heel erg bedankt. We zijn heel blij met het resultaat. En we klinken hardstikke strak. Nogmaals bedankt. We komen zeker bij je terug. Zegt het voort.

1 van de vele bands in Nederland 

Hi Errol, it was nice to meet you in Paradiso. What can I say? Your mastering sounds great. Muddy was right about it. You should come over to the USA. All the best, Dave

Dave stewart 

Eurythmics and Producer

Ik ben echt heel verbaasd hoeveel detail je naar voren hebt kunnen halen. Bij mij in de studio was het ontzettend moeilijk die track te mixen. Ik had er vrede mee op een gegeven moment maar nu ben ik echt heel blij. Goed gedaan Errol.

Bert 

Studio eigenaar

Ik ben echt heel verbaasd hoeveel detail je naar voren hebt kunnen halen. Bij mij in de studio was het ontzettend moeilijk die track te mixen. Ik had er vrede mee op een gegeven moment maar nu ben ik echt heel blij. Goed gedaan Errol.

Bert 

Studio eigenaar

what? I cannot believe this.........what did you do, who did this? This is the sound I'am trying to get my whole life.  
Waar gebeurd tijdens een optreden in Paradiso in gesprek met een A&R manager van een platenmaatschappij die een door mij gemasterde compilatie cd aan hem liet horen. Leuk toch?

George Clinton

P-Funk

Osdorp Posse klinkt weer eens lekker diep en heftig. Na al dat geklooi in het verleden eindelijk eens een vet klinkend album.

Osdorp Posse

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: